21 maaliskuuta 2006

e.v.v.k


Muuton jälkeen en ole neuletta käteeni nostanut. Hyvin ovat kaikki tekeleet kuitenkin omassa korissaan esillä, mutta tähän mennessä ovat saaneet vain pölyyntyä. On hankalaa neuloa kun ei tunne oloaan kotoisaksi. Kotoisa ei olo ole ollut johtuen kummallisten asuntojärjestelyjen aiheuttamasta huonekalujen puuttumisesta. Mutta nyt on vanha asunto myyty (iso HIP!) ja vanhaan asuntoon esittelytarkoituksessa jätetyt tavarat saadaan muutettua viikonloppuna. Iiihanaa.. Neulomattomuus ei tarkoita kuitenkaan tekemättömyyttä. Olen uurastanut tiedekuntamme projektin kimpussa, ja kaikenlaista pientä on tullut tehtyä (kuten kuvassa). Esitykset alkavat viikonloppuna, joten tämä viikko siis vielä menee viimeisiä puvustuksen rippeitä kasatessa. Ensi viikolla pitäisi olla aikaa aloittaa useasti mainittu vauvaneule. Alkaa jo tuntuakin siltä, että pitäisi saada jo jotain neulottavaa.. se fiilis on ollut hetken kateissa.

Sain tällaisen sähköpostiini ja se oli kovin hauska. Hehhee.

Ällitsytätvää!

Cmabridgen yilopitson tuktimusken muakan ei ole väilä, msisä
jäjretsyksessä sanan kijramiet ovat, aiona täkreä aisa on, että
esnimmäinen ja viimienen kijarin ovat oikelila piakioilla.
Lpout voiavt olla läehs msisä jäjretsyskessä tahasna ja
imhnien voi sitli lkuea tesktin ongemlitta, koksa aiovt eiävt lue
jokaitsa kijrainta eriskeen, vain sanan kokoniasuuetna.


Ukstotava se on!


3 kommenttia:

 1. Taitaa tässä tulla muuttohommat mulllekin kohtapuoliin.
  Juu, tuo kirjainjuttu on uskottava. Siihenhän perustuu nopea lukeminenkin, että sanoja ei varsinaisesti lueta vaan vilkaistaan.

  VastaaPoista
 2. Niin, tuo teksti aukeni mulle ainakin ihan hyvin, en edes joutunut miettimään, posotin menemään vaan. Ennenkin olen kuullut tämän tutkimuksen ja se on kyl'ä hauska fakta. Tähän asiaan perustan esimerkiksi sen etten jaksa chatissa korjata kirjoiutusvirheitäni, kun pitää nopsaan kirjoittaa (mutta näihin kommentteihin kyllä oikoluen tekstin.. :)

  Niin, kiinnin jäin minäkin. Seurasin ensin Neuleunien Särmän linkkiä tänne ja sit jäin taas kiikkiin. En toisaalta kirjoita nyt juuri siihen kommenttia, että saa nähdä löydätkö tätä ollenkaan...

  Kaunista päivää! (täällä sataa lunta)

  VastaaPoista
 3. HAHAAHAA! Näkee että oikoluin tooosi hyvin... :D

  VastaaPoista

Kiitos kun jätät sanasen!