21 maaliskuuta 2006

Hyväntekeväisyyshaaste

"Haaste: Tue suomalaisten lasten hyväksi tehtävää tärkeää vapaaehtoistyötä lahjoittamalla rahaa Mannerheimin Lastensuojeluliiton tilille ja/tai lisäämällä blogiisi linkki Miljoona Lapselle -sivulle (http://www.miljoonalapselle.net). Mannerheimin Lastensuojeluliitto ei ole tämän haasteen takana, vaan haaste on yksityishenkilöiden liikkeelle laittama.

Ohje: Kun saat tämän haasteen, tee siitä merkintä blogiisi. Kerro samalla, päätitkö tehdä lahjoituksen Mannerheimin Lastensuojeluliitolle. Jos oma tilisi sattuu olemaan miinuksella, lisää kuitenkin blogisi linkkivalikoimaan linkki Miljoona Lapselle -sivulle. Se ei maksa mitään. Miljoona Lapselle -sivulla julkaistaan linkki blogiisi, kun olet ilmoittanut sivun ylläpitäjille mahdollisesta vähintään 10 euron lahjoituksestasi (ohjeet sivulla). Valitse sopiva määrä tuntemiasi/tuntemattomia ihmisiä ja haasta heidät toimimaan samoin. Linkitä haastamasi ihmiset merkintäsi loppuun ja käy ilmoittamassa heidän viimeisimmän blogimerkintänsä kommenttilaatikkoon tästä haasteesta. Heidän tulee myös kopioida tämä haaste ja ohje omaan merkintäänsä."

Hyvän asian puolesta minut siis haastettiin ja hyvillä mielinhän minä haasteen vastaan otan! Pistin MLL:lle menemään opiskelijabudjetille sopivan kymppieurosen ja päätiin laittaa haasteen eteenpäin kaikille käsityöploggaajille joiden plogia olen viime aikoina enemmän tai vähemmän seurannut. Pistetään raha kiertämään ;)!

Haastan siis teijät:

Laura
Mielitty
Tikru
Derea
Mustaa Villaa
Käsityöriippuvainen
Ninni
Neuletiheys
sekä lisäksi käsityöringin ulkopuolelta
Opekouluttajan

"Jos useimmat yritykset eivät halua huolehtia tulevaisuutensa voimavaroista, niin ehkä meidän yksityishenkilöiden pitäisi näyttää niille mallia. Miljoonan euron tavoitteeseen päästäisiin, jos jokainen suomalainen lahjoittaisi alle 20 senttiä. Tehtävä: mahdollinen?"

1 kommentti:

  1. Kiitos osallistumisesta! Linkkibannerin koodin voit hakea osoitteesta

    http://millimuksulle.blogspot.com/2006/03/bannerikoodi_22.html

    VastaaPoista

Kiitos kun jätät sanasen!