10 heinäkuuta 2006

Kyselmyksiä

Tiedän, että joku varmaan osaa kertoa.

Olen iskenyt silmäni trikookuteesta virkattuihin laukkuihin. Putkikseksi tuota kutsutaan. Mistäköhän tuollaista Putkista voi ostaa? (Siis muualta kenties kuin postimyynnistä? Helsingistä jostain?) Ja sikälimikäli tiedätte mikä korvikkeeksi voisi kelvata, kertokaa ihmeessä. Matonkuteesta kuulin puhuttavan, mutta millaistakohan sen tarkasti ottaen pitäisi olla?

Myöhemmällä...
Tilasin sitten verkkokaupasta Putkis-lankaa, kun en sitä muualtakaan osannut etsiä. Soitin tänään Menitaan, mutta (mielestäni töykeä) rouva sanoi ettei heillä sitä ole. Käväisin sitten myös itse jalkaisin Esplanadin Taito-Shop Helskyssä, jossa Putkista oli kuulema joskus vielä ollut myynnissä, mutta eihän sitä enää ollut kuin vain tilattavissa. Katselin siellä Taito-Shopissa sitten värikartan huolella lävitse, ja päätin etten enää kävele helteessä Putkiksen perässä (Voi Luoja, miten voikin olla k u u m a..?) Intoni laajan värivalikoiman suhteen tosin koki kolauksen hetki sitten, kun nettikaupassa huomasin, ettei neljästä haluamastani väristä kolmea ollut ollenkaan saatavilla. Mälsää! Mutta oliivinvihreää sain kuitessii.. ;). Tämänpäiväisellä hikikuumetus reissulla käväisin myös Eurokankaassa kaivelemassa jämälaareja (tulevien) Putkislaukkujen vuorikankaita silmällä pitäen. Vapaapäivän ilostukseksi kävimme puoliskoni töistä vapauduttua Belgessä, ja keilaamassa... Jotain tekemistä on hyvä keksiä, ettei tartte hikoilla (ja syöpyä sohvakankaaseen kiinni) täällä kotona. Kyllä kesä on (silti) ihanaa aikaa :)!

Kysyisin vielä joltain tietävältä: Vilma tänään mainitsi, ettei Blogger-profiilissani lue lainkaan blogini osoitetta. Miten tyhmää! Selasin ja väänsin ja käänsin Bloggerin ympäri, mutten tajua miten tuollaisen asetuksen saisi muutettua. Hjälp?Edit vielä myöhemmin. Askartelin nappulaa. Jääköön toistaiseksi lopulliseksi. Ei jaksa enää vääntää. Yllä pelkkä kuva, sivussa linkki. Jos tahdot viedä lampaksen blogiisi, saat tehdä sen :).

8 kommenttia:

 1. Varmaankin trikookudetta. En osaa neuvoa Hesan kauppoja, joku mistä saa muutenkin kuteita.

  VastaaPoista
 2. Huuh, löysinpäs! Oli pikku hankaluuksia, kun ei sun profiilissa ole blogin nimeä tai osoitetta. Ja täähän on ihan tuttu paikka, mikähän mulla taas pätkii, helle..? :D

  Eeeenivei, muun Toika-infon lisäks kerrottakoon, että oliivinvihreän värikoodi on 41. :)

  VastaaPoista
 3. Niin siis vastailin sun kysymyksiin Putkiksesta täällä ja täällä. Mennäänkö me vähän ristiin tai jotain, öhh. :D

  VastaaPoista
 4. Trikookudetta saa varmasti matonkuteita myyvistä liikkeistä tai kotiteollisuuskeskuksista, jos paikkakunnallasi on sellainen

  VastaaPoista
 5. Soukan Menitassa on ainakin ollut trikookudetta isot läjät. Outoa, ettei ne siellä stadin liikkeessä osaa sellaista asiaa kertoa :-0

  Marsvin

  VastaaPoista
 6. Blogin lisääminen pitäis onnistua, kun meet Bloggeriin kirjauduttuasi etusivun oikeasta reunasta linkkiin "Edit Profile". Siellä sivun kolmantena kohtana on Show my blogs, jonka vierestä valitset linkin "Select blogs to display". Sieltä pitäis pystyä klikkaamaan oma blogi joko näkyville profiiliin tai pois näkyviltä.

  Jos se ei jostain syystä onnistu, niin kirjoita blogin osoite sivulla alempana olevaan General-kohtaan, "homepage URL". Sit ainaski pitäis näkyä.

  Toivottavasti onnistuu! :)

  VastaaPoista
 7. Hei Vilma: Juuri Näin yritin profiiliani muokata. Koska "Select blogs to display" -kohta ei anna minulle minkäänlaisia vaihtoehtoisia blogeja esitettäväksi, päätin kirjoittaa blogiosoitteen kotisivun osoitteen kohtaan. Ihmettelen edelleen onko kukaan muu moisia ongelmia kohdannut...?

  VastaaPoista
 8. Nappasin suloisen lampaksesi mukaani....

  VastaaPoista

Kiitos kun jätät sanasen!