17 syyskuuta 2006

Oranssi Omppuhuivi


Poseerauskuvat huivista.
(..valitettavasti itse ja käsivaralla.. hovikuvaajani ei elä päivänvalossa)
Malli on siis lähtöisin Tikrulta.
Lanka Idénan Mohair Lux, joka väriään hassusti vaihtelee oranssissa kuitenkin pysyen. Ja kulutus oli pikkusen reilu puoltoista kerää, eli siis n. 80g.
Puikot oli vitosen pyöröt.
Mittaa valmiilla huivilla on pikkasen enemmän kuin mulla, eli n. 173cm.Tätä oli oikein kiva ja mukava neuloa. Kun silmukat eivät kolmiohuivin tapaan lisineet matkan varrella, vaan silmukoita oli puikoilla koko ajan sama määrä, huivi tuntui valmistuvan suht nopsaan ja vaivattomasti: Tiesi koko ajan kauanko yhden mallikerran tekoon menee aikaa. Langan värierot ovat ihan hauskoja, mutta parissa paikassa siirtymä tummaan on makuuni pikkaisen liian raju (yritin kuvata tämän alla). Huivi on kiva, ja itselleni mieluisa -omaan käyttöön siis sopiva (toisin kuin se Fifi..). En kuitenkaan ymmärrä miksi haalin huiveihini tuota mohairia.. liian lämpöisellä se kutittaa ja ahdistaa, joten kaiketi käyttöä löytyy vain paukkupakkasilla. Ajattelin kuitenkin yrittää totutella huivin pitoon jo heti kun syksyn säät sen sallivat (mitkä säät, tänäänkin varmaan +20C...). Vois kai mohairiinkin tottua.

7 kommenttia:

 1. Aivan valtavan ihana huivi. Pitsineule on kaunista ja värikin mitä mainioin. Eiköhän nuo ilmatkin ala jo viiletä niin pääsee huivi tosi toimiin.

  VastaaPoista
 2. oi. kaunis.
  munäppistemppuleemurrr..mut asia liene tuli selväks.

  VastaaPoista
 3. Tosi kaunis väri ja malli. Täytyy kai vielä tuollakin mallilla yksi pitsihuivi tehdä... näille ei loppua näy!

  VastaaPoista
 4. Tein samasta langasta tuollaisen pitkän huivin, ja todellakin muutamassa kohdassa väri oikein inhotti. Onneksi se ei kuitenkaan näytä oikeasti pahalta, varsinkaan kun huivi on kunnolla kiedottu kaulan ympäri :)
  Nätti on!

  VastaaPoista
 5. Upea huivi, niin väriltään kuin malliltaan!

  Taitaapi mennä tuokin "to do"-listalle...

  VastaaPoista
 6. kaunis malli ja väri! mukava kun kaikki pätkä/liuku värjätyty ei ole riemunkirjavia.

  VastaaPoista
 7. Voi vitsit miten kaunis huvi !! Ja väri aivan kertakaikkiaan upea !! Itselläni myös ponnahti to-do -listalle, ehdottomasti

  VastaaPoista

Kiitos kun jätät sanasen!