15 joulukuuta 2006

Hiutaleita lumisia.. toiveajattelua


Piti ommella viimeisetkin joulukortit valmiiksi. Niinpä tenttiin lukeminen hieman venähti.. Nyt sitten kello tikittää kahta yöllä.. Keksin (jälleen) niin loistavan idean joulukorteiksi, etten voinut olla sitä toteuttamatta. Todellisuus kuitenkin osoittautui (jälleen) aikaavievämmäksi kuin suunnitelmissa oli. Mutta väkertäminen on silti mukavaa. Vaikka sitten tässä muodossa. Lankana korteissa on siis Novitan Palma (osassa ihan seiskaveikka), ja pienehköin pistoin lumihiutale muodostui elättelemään vielä toiveita valkoisesta joulusta.. (tällä hetkellä tuuli ja vesisade piiskaa ikkunoita ja kolistelee parvekkeen nurkissa..)

5 kommenttia:

 1. Onpa hyvä idea! Kortti on yksinkertaisuudessaan kaunis ja Palma-lumihiutale varmaan ihanan pehmeän tuntuinen. Onnellisia ne, jotka saa sulta joulukortin. :)

  VastaaPoista
 2. Ihana! -Tuula

  VastaaPoista
 3. Maiju, kyllä miekin sen Shetland Triangelin siulle kopsin. Laita vaan meilioso vaikka mun kommenttiboksiin...

  VastaaPoista
 4. Kommentoin jo omiin kommentteihin, et mulla tosiaan ei ole skanneria :( Onneks Laura lennähti apuun, mietin jo saisko valokuvatusta ohjeesta tarpeeksi selvää. Ei ehkä varmaan kuiteskaan, mun kameralla ainaskaa.

  VastaaPoista

Kiitos kun jätät sanasen!