13 joulukuuta 2006

Piipoopiipooni

Olen minä jotain tehnytkin, eikä tarvitsisi edes hyssytellä, kun lahjojen saajat ovat plogista autuaan tietämättömiä, mutta päivityksille en ole vain löytänyt oikeaa hetkeä..

Pipoja on valmistunut pukinkonttiin kolme kappaletta.

Tässä ensimmäinen. Malli on tuttu syksyllä valmistuneesta omastani, eli siis ainaoikein reunus ja helmineuletta. Kukasta tuli aika massiivinen, mutta menköön. Langaksi hyödynsin kaapissa vuosia muhineen seiskaveikan (puikot 3½..?). Hieman tosin pelottaa, että villapipo kutittaa. Auttaiskohan se huuhteluainehoito jotain?


Toinen pipo menee edellisen pipon kanssa samaan perheeseen. Tässäkin on tuhlattu komeroiden kätköjä, lankana Nallen colori (puikot ehkä 3, ei enää muista). Malli on Novitan omilta sivuilta, ihan pätevä ja kätevä. Toimii.


Sitten vielä lähtis Teddy-pipo 11-vuotiaalle pojalle.. Tän suhteen vähän pelottaa et miellyttääkö se saajaansa.. Olen kuitenkin kiertoteitä kuullut, että kyseinen nuorukainen haluaisi sellaisen "karvaisen pörröpipon", joten jospa tässä nyt sitten ois.. Väri on mun makuun vähän outo, mutta uusissa teddyissä ei oikein hyviä värejä olekaan. Tän malli on siis ihan hatusta, puikkoina kutoset.

2 kommenttia:

  1. Kivoja pipoja, varsinkin toi ensimmäinen :) Ja nyt näin tuon sun luomen :D

    VastaaPoista
  2. Nää pipot on ihan parhaita. Ja edelleen meidän käytössä!!

    VastaaPoista

Kiitos kun jätät sanasen!