25 tammikuuta 2007

Sokkendaaleja

Tällaiset sukat.
Lanka 7-veljestä moniraita. Puikot 3½. Koko mies.

Näille raitasukille kävi täsmälleen samoin, kuin vastaaville vuosi sitten (mikä sattuma, että postaus on Tasan vuoden takaa..): Lanka riitti lähes sentin tarkkuudella just ja just, vaikken mitannut kulutusta millään lailla etukäteen, tein ekan varren ihan vain tunteella. Toisen sukan loppuun piti hieman ottaa lankaa alussa tasaraitaisuussyistä poiskeritystä vaaleammasta raidasta (kuulostipa hankalalta..), mutta tästäkin huolimatta selvittiin siis yhdellä kerällä, uskomaton Säkä.


Näiden sukkien olisi tarkoitus lähteä samaan perheeseen juuri niiden vuosi sitten valmistuneiden punaraitaisten sukkien kanssa, jotka tähän asti ovat vain odottaneet kaapissa oikean käyttötarkoituksen löytymistä. Osallistuimme nimittäin syyskuussa sellaisiin häihin, joissa tehtäväksi pamahti yllä mainittu. Sukkien kaveriksi vielä suklaata tai jotain romanttisempaa, ja eiku postiin.2 kommenttia:

  1. Hmm... Minäkin osallistuin syyskuussa häihin, joissa joku sai tuollaisen tehtävän....? Ei varmaan kuitenkaan samoissa oltu....?

    VastaaPoista
  2. Raisa.
    Jos oltaisiin samoissa häissä oltu, niin oisit varmaan tunnistanu näilläkin sivulla esitellystä mekosta.. :)

    VastaaPoista

Kiitos kun jätät sanasen!