22 kesäkuuta 2007

I'm back.. Olen selkä.
Meillä oli hieno matka. Viisi viikkoa ulkomailla telttaelämää viettäen on kuitenkin aikas paljon, ja kotiin on mukava palata. Sitä osaa taas arvostaa ihan uusia asioita, niinkuin vessapaperia yleisissä vessoissa, suomenkielisiä juttukavereita (muitakin kuin mies), omaa sänkyä ja peittoa, nopeaa nettiyhteyttä, kesän valoisuutta, uusia perunoita.... Matka jatkuu kuitenkin Helsingistä eteenpäin heti tänne päästyämme, sillä tarkoitus on oleskella Savossa koko edeltävä aika ennen heinäkuisia häitämme. Niinpä kodista nauttiminen jääkin aika vähäiselle näin juhannuksen alla. Parin kuukauden Savossa asumista varten pakkaamisia tehdessä on kuitenkin tullut pakattua mukaan pari kerää mohairia huivia varten.. Aiemmin taisin mainostaa säästeleväni toista Baijerilaista reilineulomiseksi.. Noh.. siinä kävi siinä mielessä vähän huonosti, etten kertaakaan viiden viikon aikana kaivanut neuletta rinkasta esiin. Ei ollut sellaista tarvetta. Ei huvittanut, en jaksanut, en tahtonut. Mutta olipahan ainakin mukana! Nyt häiden lähestyessä Baijerilaisetkin saavat jäädä, sillä täytyy miettiä minkälaista huivia sitä omiin häihin pitäisi neuloa.. Lisäksi pitäis ommella mekkoa, ja suunnitella morsiusneidoille pukuja, ja sitten sitä muutakin hommaa varmaan riittää.. Tärkeintä itselleni on kuitenkin päästä nauttimaan Kunnolla Suomen Kesästä, sillä matkan aikana siitä on jo ihan tarpeeksi jäänyt nauttimatta. Blogi saattaa näin kesällä olla varsin hidas ja harvinainen, mutta yritän aina välillä itsestäni ilmoitella ;).

10 kommenttia:

 1. Aurinkoista juhannusta!

  VastaaPoista
 2. Tervetuloa takaisin! Hyvää Juhannusta!

  VastaaPoista
 3. Teretulemast takasin! Hyvää jussia :D

  VastaaPoista
 4. Tervetuloa Suomeen! Mietinkin tuossa yks päivä koskahan tuut :) Ja jussia!

  VastaaPoista
 5. Hei, kiva kun olet tullut :)
  Voimia hääjärjestelyihin ja paljon aurinkoisia kesäpäiviä.

  VastaaPoista
 6. Hehei, tervetuloa takas! Tais olla kivaa reissussa, noi kuvat sai taas oman matkakuumeen nousuun. ;)

  Tsemppiä häiden järjestelyn kanssa: muista nyt nauttiakin hommasta kaiken kiireen ja touhun keskellä! ;)

  VastaaPoista
 7. Tervetuloa takaisin! Ja tsemppiä häävalmisteluihin! :)

  VastaaPoista
 8. Hei vain kaikille, ja kiitoksia kaikista toivotuksista ;)

  VastaaPoista
 9. Vitsi kun tuli itsellekin matkakuume kun katsoin noita kuvia. Harmi vain että tämän kesän lomat on jo pidetty (ne vähät mitä edes oli). Tsemppiä ja voimia häiden suunnitteluun ja järjestämiseen!

  VastaaPoista
 10. Anonyymi4/7/07 08:11

  Hmm... Eivätkös nuo sivistyksen tunnusmerkit täyty paremmin pääkaupunkiseudulla kuin sawossa? Mekin tulemme kylään Iisalamen suuntaan puolentoista viikon kuluttua. Todennäköisesti pyörimme 14. ja 15.7 Treella uutta asuntoa etsimässä. Nähdään siis todennäköisesti 15.7 tai 16.7. Terkut Tseikille ja muille tyypeille.

  VastaaPoista

Kiitos kun jätät sanasen!