26 elokuuta 2007

Parempi puikko pussissa kuin kymmenen hukassaVanha puikkopussini on aika onneton. Se on tehty vasta pari-kolme vuotta sitten, mutta tuolloin en vielä omannut ihan niin paljon puikkoja kuin nykyään. Koska vanha raasu ei meinannut mahtua edes kiinni, täytyi suunnitella uusi.

Nettimaailmassa olen törmännyt toinen toistaan hienompiin puikkopusseihin, ja niiden ratkaisuja selailemalla ja ideoita röyhkeästi ryöstämällä suunnittelin omiin tarpeisiini sopivan säilytysratkaisun puikoille.Kyllä on mahtavaa, kun puikot on vihdoin järkevässä järjestyksessä, ja vihdoinkin näkee mitä todella omistaa ja mitä ei. Ommellessani tajusin, että lokerikot pitkiä puikkoja varten (mitänenytonnimeltään?) on oikeestaan ihan turhat, kun kerta vihaan niillä neulomista ja käytän lähes aina kun mahdollista pyöröpuikkoja. Pyöröt onkin nyt ihanasti omissa lokeroissaan, eivätkä sotkeennu keskenään tahi mene liikoja mutkille. JES! Tästä tykkään!! Vähänkö oli ihanaa päästä laittamaan kaikki puikot valmiiseen pussiin.. :)!
Kaikki kankaat taitaa olla Eurokankaan palalaareista. Yhtäkään ei oo tätä tarkoitusta varten ostettu, mutta aika kivasti ne sointuu yhteen... Lampaat sopii toki aiheeseen paremmin kuin.. (keksi tähän jokin sopiva vertaus :D!). Ja paloja kaivellessa löysin myös ihanaa pitsinauhaa, jonka heti tökkäsin valkean kankaan reunaan sykähdyttämään.

6 kommenttia:

 1. Näppärän näköisiä!

  VastaaPoista
 2. Oih, ihana! Erityisesti lampaskangas on aivan herkku. :)

  VastaaPoista
 3. Liikuttavan ihana retropussukka!

  VastaaPoista
 4. Aivan ihanaa kangasta olet löytänyt! *slurp*

  VastaaPoista
 5. Kiitos!
  Ja on muuten ollut toimivakin, vaikka lampakset olisivatkin aivan superhuippuja muutenkin...

  VastaaPoista

Kiitos kun jätät sanasen!