02 syyskuuta 2007

Paluu pulpettiin!


Paluu yläasteelle olikin yllättävän kivaa..! (varsinkin se lihaskunto-osuus.. diudiudiu..) Ja itseasiassa, täytyy myöntää, ettei tuo nyt ihan kauheesti heitä siitä varsinaisesta alkuperäisestä päättötokarista. Lähinnä ehkä tuon käytösjahuolellisuus homman kohdalla onnistuin aikoinaan viilaamaan silloisia opettajia vähän tuota paremmin linssiin. Nyt olin rehellinen. Linkin tähän löysin alunperin täältä.

Ja yksi kysymys. Voiko rikkinäisestä, halkeilleesta emalikattilasta tarttua värjättäviin lankoihin tai kankaisiin jotain skökköä? Haaveilen kunnon kokoisesta värjäyskattilasta, ja nyt ois yks ihan hyvä tarjolla, mut sen emalipinta ei ole enää ihan ehjä...

1 kommentti:

  1. Anonyymi2/9/07 09:26

    En usko että kattilasi kamalasti onnistuisi lankoja pilaamaan. Rautaahan sieltä voi vähän päästä imeytymään, ja se tarkoittaa värien tummumista ja sameutumista, mutta se ei millään muotoa pilaa lankoja. Kokeile vaikka aluksi jollain helpolla värillä, tyyliin sipulinkuorilla tai koolaideilla, jotka on niin kirkkaita, että värin sameutumisen huomaa kyllä.

    VastaaPoista

Kiitos kun jätät sanasen!