19 maaliskuuta 2008

Alpakkamössa


Ohje Suuri Käsityölehti 02/08
Lanka Sandnes Alpakka
Puikot 4
Kulutus 2 kerää

Yhden purkamiskerran jälkeen tästä tuli ehkä hiukan parempi. Istuvampi, jämäkämpi. Mutta en silti oikein tiedä.. onkohan se vieläkin liian löysä ja iso? Onko mulla tosiaan niin omituinen käsiala, ettei sopivaa tuu millään, ei varsinkaan oikeankokoisilla puikoilla (7) eikä edes melkein puolta pienemmillä. Silmukkamäärät kai ne sitten on jotka mättää.. en minä näistä niin ymmärrä.
Mutta suas ny nähä tulleeko tämä käyttöön ollenkaan vai tulleepko tuassiisa purkamisreissu. Ei oo ainakaan ihan niin kiva kuin odotin.. vähän joka nurkassa jotain onkelmaa... hrmph..
Puikoilla tälläkin hetkellä tuassiisa yks uus pipo (olen höyrähtänyt, neulon monia uusia mutta mikään ei oo mieleen) ja vihdoin jotain muutakin josta raveltaja voi kertoa lisää.

4 kommenttia:

 1. Mie en jummarra siun murretta.

  Luin "suuri alpakkalehti"!

  VastaaPoista
 2. Höh, mulla kun tahtoo tulla aina liian pieniä pipoja... Vaihetaan pipokäsialaa?

  Hih, kivaa kun joku muukin sanoo tuassiissa.

  VastaaPoista
 3. Mulla käy kans usein niin, että jos yritän tehdä ohjeen mukaan, ohjeen puikoilla ja langalla, niin ei tule kyllä mitään käytökelpoista. Mutta sitten jos rupeaa säätämään ohjetta, niin sekin menee usein pieleen. Tuurilla ja riittävän monella purkamiskerralla tulee yleensä paras lopputulos.

  Tuo myssy kyllä vaikuttaa hienolta sinun päähän, mutta kuvista ei tietysti välity se käytettävyys. Anna se jollekin lahjaksi, niin ei tartte suotta purkaa. Ehkä se jollekin sopii.

  VastaaPoista
 4. Hyvä se on! Tuollaisen mössän kuuluukin olla tilava ajatusten parveilla.

  VastaaPoista

Kiitos kun jätät sanasen!