27 maaliskuuta 2008

Thermal-pipo

Nyt on minun osalta tän vuoden pipot tehty. Tiistaina valmistui tämän vuoden puolelle jo viides myssy, vihdoinkin sellainen josta ihan vilpittömästi ja selittelemättä pidän. Pipoja on siinnyt siitä yksinkertaisesta syystä, että ideoita / lankoja / hyviä ohjeita on ollut tarjolla liikaa. Kaikissa toteutuksissa on sitten kuitenkin mättänyt se jokin.. Sisupipo oli eka josta piti tulla hyvä myssy, mutta tulikin (tiukka)pipo (ihan ok, mutta silti se jokin vaivaa..) Nappipipo on loistava malli, idea ja ohje, mutta ei mun päähän. Kevätpipo on jo tosi kiva, mutta odottaa aurinkoa. Alpakkamössa on tosi mössa, ja tarttee oikukkaan päivän mennäkseen päähän. Tässä sitten uusin suosikkini, Thermal-pipo.

Lanka Grignasco Flavia Baby väri 396
Puikot 4½ ja 5
Kulutus ~80g

Ohje on mukailtu versio Jatan ohjeistamasta MarioMyssystä, josta poimin silmukkamäärät ja alun levennykset. Pintakuvio löytyi taas ihanasta Thermalista, jonka mallineuletta täytyi testata tulevaa silmällä pitäen. I like!

Tällä toteutuksella pääsin lähimmäksi viime talvisen Valepiponi tuntumaa, joka on tänä talvena ollut ehdoton suosikkipiponi. Tämä päätynee kilpailevaksi ehdokkaaksi ainakin siihen asti kunnes aurinko alkaa taas itseään meille esitellä (ja mössat ja pipat joutaa naftaliiniin). Ehkä jätän ensi talvena pipon tekemisen vähän vähemmälle...

2 kommenttia:

  1. Hiaaanooo(ja). Oon vähän kade kun itelleni on niin vaikeeta tuo pipoilu :)

    VastaaPoista
  2. Toisaalta pipoja ei voi koskaan olla liikaa. Luulisi ainakin löytyvän sopiva pipo kaikenlaisille mielialoille ja päiville. Tuo oranssi väri on ainakin just niin sinun värinen.

    VastaaPoista

Kiitos kun jätät sanasen!