09 maaliskuuta 2008

Möykkyjen möykky

Kerrankin, ihan niinku pitkästä aikaa lähdin tekemään pipoa ihan oikean ohjeen kanssa. Ajattelin että saisin tuollasen sopivan löysän ja mukavan mössän ilman säätämistä, kun tekisin niinku sanotaan. No höpsis.

SK 02/08

Sopivan löysästä ja mukavasta tuli kaikkea sitä liikaa. Kuva ei ehkä sitä parhaiten näytä, mutta aivan liikaa rentoutta on tässä mössässä. Missä virhe?

Minä vähän epäilen tuota ohjetta. Resori neulotaan puikoilla nro 4, loppuosa puikoilla 7. Kiltisti toteutin myssyosankin isoilla puikoilla, seiskoja ei ollu mutta käytin kutosia. Epäilytti pitkin matkaa, mutta tein urhoollisesti loppuun. En ole varma, voiko tässä olla virhe: todennäköisesti mun käsiala ja ohje ei vaan kohdannu toisiaan..?!
Purkuun mäni. Uudempi versio lähtee käyntiin samoilla silmukkamäärillä, mutta pienemmillä puikoilla.

1 kommentti:

  1. Hei, minäkin tein tuon myssyn, kun näytti lehdessä niin kivalle. Neulomisessa olen tosin vasta aika keltanokka, mutta uskaltauduin silti (riittävien kokojen puutteessa..;-) tekemään koko myssyn vitosen pyöröillä. Myssystä tuli kieltämättä aika löysä, mutta mahtuu ainakin koko tukka piiloon, jos sattuu sellainen päivä:)

    VastaaPoista

Kiitos kun jätät sanasen!