14 marraskuuta 2008

Talvihihatin

Vilmalle iso kiitos ohjeesta :D!


* Ohje Two-Tone Ribbed Shrug by Stefanie Japel
Muutoksena pitkät, ylipitkät hihat.
Koko 17"
* Lanka Novita Luxus Cloud, 099 musta
(kävin ostamassa ainakin kaksi kertaa lisää lankaa, enkä laskenut yhtään, veikkaan että meni kuusi kerää, se tekisi siis 300g...)
* Puikot 3½ ja 4


Tämähän on aloitettu jo syyskuun alussa, lopetettukin jo yli kuukausi sitten. Ei vaan ole tehnyt mieli kuvata täällä sisällä, kotona, harmaat seinät, tylsä valo, plaahdiplaadiplaa. Menin sitten kellariin.


Novitan uutuuslanka oli kaikin puolin uusiuutukainen kokemus. Pehmeää se on, joo. Ihan mukavan tuntuinen, ei kutita. Hiostaa kyllä, mutta se saattaa johtua minustakin. Pikkaisen on käytetyn näköinen pinta heti neulomisen jälkeen, saa nähdä miten kestää.

Hassuinta on ehkä se, että tämä on ensimmäinen vaatteeksi luokiteltava neule, jonka olen tehnyt itselleni yläasteen 9-luokan jälkeen. Pipoja, hanskoja, huiveja tai sukkia jos siis ei lasketa. Noh.. kuvatessa ainakin tuli jo niin lämmin, että suahantiijä tuleeko tätäkään tarvittua. Liian lämmintä verta taitaa minussa kulkea, että neuleille olisi oikeasti käyttöä (ainakaan yhtään paksummille). Ainakaan täällä cityssä.. maallemuuttoa odotellessa, ehkä neuleillekin vielä joku päivä tuleepi käyttöä... ;)

7 kommenttia:

 1. Voi että toi hihatin on tosi kiva!

  VastaaPoista
 2. Erinomainen hihatin!
  Teillä on supersiisti kellari. Meillä ei kellarista olis mitään kuvausapua, se on törkyinen, pimeä ja tosi pelottava! Enhän mä uskalla ees mennä sinne.

  VastaaPoista
 3. Kiva hihatin. Minulla tahtoo myös jäädä oikein paksut neuleet käyttämättä, vaikka vilukissa olenkin. Tulee suosittua enemmän kerrospukeutumista. Ihana, kun ihmiset laittavat teillä tavaransa oikeasti varastokomeroihin. Meillä varaston käytävät ovat niin täynnä tavaraa, että hyvä kun omalle varastokopille pääsee. Täytyy varmaan silti käydä joskus testaamassa, millaisia kuvia siellä tulisi.

  VastaaPoista
 4. Kaunis hihatin. Saman olen tehnyt myös, mutta ei tullut siitä ihan timmiä, vaan lörppö.

  Eiköhän tuolle ole talvipakkasilla käyttöä! Jos pakkasia enää tulee...

  VastaaPoista
 5. Hiano hihatin. Luulisi tuollaisen olevan juuri sopiva tälläiseen kurjaan säähän.

  VastaaPoista
 6. Kiitos eli tänks!

  Ei meidänkään kellari ole aina ollut noin siisti. Joskus ei meinannut päästä kulkemaankaan siellä. Tänä syksynä taisi olla virallinen käytävien tyhjennys kaikesta ylimääräisestä, paloturvallisuuden takia. Niinpä sinne ei vielä ole hirveästi kertynyt ylimääräistä..

  VastaaPoista
 7. Kiva on tuo hihatinkin, mutta enemmän katselin tuota kellaria. Uskoisin että olen asunut samassa talossa pari vuotta sitten kun itsekin opiskelin. Voi niitä aikoja, siihen asuntoon on kyllä ikävä.

  VastaaPoista

Kiitos kun jätät sanasen!