18 marraskuuta 2008

Hakukonehuvia

Muoks. Lisäsin tuonne edelliseen postiin yhdet tärkeät kiitokset :)!

Muistan, että jokin aika sitten blogeissa listattiin hakusanoja, joilla kyseisiin blogeihin oli päädytty.

Tässäpä myräkän keskelle hekoteltavaksi hakusanoja (kursiivilla), joilla meikäläisen blogiin on päädytty :D.


Olen pahoillani ettei blogistani kaikista yrityksistä huolimatta löydy tietoa siitä, mikä ihme se on se relatiivipronomini. En myöskään osaa kertoa millainen olisi paras kravattisolmun ohje. Vaikka tahtoisinkin, en kykene auttamaan vasenkätisen neulominen -ongelman kanssa painivia, toivoisin osaavani itsekin. Jos vaivanasi on juurihoito särky, kannattaisi ehkä kääntyä suoraan hammaslääkärin puoleen. Samoin silloin, jos vaivaa kitalaen kutitus.
Mielenkiintoista olisi kuitenkin tietää, mitä etsi se ihminen, joka googletti sanoilla: jos kankaassa on elastaania se joustaa. Kenties ajatuksen takana oli jotain yhtä hankalaa, kuin seuraavalla: kesä ihmiset, sopii värit. Eihän siinä kuiteskaan ole mitään pahaa, jos tahtoo tietää millainen olisi hyvä oodi auringolle.
Yksi kaikkien aikojen suosituimmista on kuitenkin pannukakku juustomaidosta, ja onhan se mahtavaa, että aina joku etsii sitä samaa asiaa (ja siis juustomaidosta tehtynähän se on ihan parasta.) Ei mulla tähänkään silti ole ohjetta antaa.
Sen tahtoisin minäkin nähdä, miltä näyttää afrikkalainen kääpiösiili. Tai maiju myyrä. Eikä lumiukko tatuointi ole ollenkaan huono idea. Jos etsit mikä olisi hyvä nimi lampaalle, täältä löytyy vain Musta.
Jos kirjoitat hakukoneeseen en löydä takkia, voin ainoastaan luvata, että enpä löydä minäkään. Jos taas etsit blogini kautta jotain lahjaksi vaimolle, ei sinulla ole kyllä yhtään mielikuvitusta, tai tunnet vaimosi huonosti.
Kiinteistövälittäjien musta lista, no ei kyllä aivan varmana löydy täältä. Eikä sitten muuten aivan varmana löydy myöskään maijun rintsikat. Ettäs kehtaatte! Ja jos kiinnostaa anu harkki ja plagiointi, en ota asiaan enää kantaa, vaan kannattaa käydä tutustumassa Ravelryssa mielenkiintoisena vellovaan keskusteluun, suosittelen.


Ei postia ilman kuvaa. Vääksystä marraskuussa 2008.

9 kommenttia:

 1. mistä olet katsonut millä sanoilla ihmiset tänne ovat päätyneet?

  VastaaPoista
 2. Tulin kysymään ihan samaa, tämä oli mielenkiintoinen juttu. :)

  VastaaPoista
 3. Mulla on StatCounterin ilmainen kävijälaskuri. Se kertoo :). Vaihtoehtoisia webbisivuja on monia muitakin. Edellyttää vain koodin laittamista sivuille.

  VastaaPoista
 4. kesä ihmiset, värit sopii :DD

  VastaaPoista
 5. Voi elämä!!! Kiitos tästä, tyrskähtelin heti aamusta ;D

  VastaaPoista
 6. *reps*
  Tää oli hyvä.

  VastaaPoista
 7. Kiitos päivän piristyksestä! :)

  VastaaPoista
 8. Olkaapa hyvä, hauskaa oli mullakin ;)

  VastaaPoista
 9. Ai niin, nyt mä hokasin että miks. :P Olepa hyvä! :)

  VastaaPoista

Kiitos kun jätät sanasen!