22 marraskuuta 2008

Yökukkujan yllätykset

Tämäkin kuva on Vääksystä.

Yövalvojana pääsin näkemään uusimman Ullan aivan tuoreeltaan. Se on kiva, kuten aina.

Tykkäsin erityisesti
Melian, voisi toteuttaa vaikka samantein, kelle tahansa pikkuhaltialle
Rinsessa-myssy, tosi jeeees, simppeli mutta silti jokin juju
Tornado, huippujuttu, olen ostanut jo langatkin valmiiksi, koska tilaustyönä olisi moiset tehtävä. Tähän mennessä olen kuitenkin löytänyt vain enkunkielisiä ohjeita. Välillä olisi kiva kuitenkin neuloa ihan suomeksikin..
Kierre, ja monet muut hienot ideat sukissa ja kämmekkäissä..! Kaikille taas jotain. Käythän katsomassa!

Paidat ja takit ovat upeita, suunnittelijoiden työtä arvostan. Viime aikoina käydyn plagiointi ym. keskustelun tiimoilta Marjutin suunnittelema Lehvä nosti hymyn huulille: Näin siinä käy, että vaikutteiden kiertäessä ja poukkoillessa paikasta toiseen suunnittelijatkin voivat toisistaan tietämättä tehdä jotain samankaltaistakin, onhan Marjutin takissa ihan hitusen jotain samaa haisua kuin Tikrun Sylvissä, joka julkaistiin viime viikolla Twist Collectivessa. Ja tässä tapauksessa en kyllä lähde edes epäilemään, ettäkö tytöt olisivat toistensa suunnitelmia nähneetkään. Että voipi siis todeta, että tällaistakin sattuu. [eikä ne nyt siis aivansamanlaisia ole, vaan pari jujua linkittyi päässäni yhteen kun nämä näin..] Nojuu.

Ja koska tiedän, että blogiani lukee muutama blogimaailman ulkopuolelta, kerron nopeasti mikä Ulla on, koska kyseessä on niiiiiiin tärkeä asia. Ulla on siis verkkoneulelehti, joka toimii kaikenlaisen kaupallisuuden ulkopuolella. Ullasta ja Ullan arkistoista löytyy valtavat määrät mahtavia hienoja neuleohjeita, jotka ovat ihan normineulojien, normibloggaajien suunnittelemia. Täysin pyyteettömästi, neulomisen ilosta. Ullan sanoin, neuleita neulojalta neulojalle. Ettäs tiiät!

3 kommenttia:

 1. Kiitän kehuista Tornadoista, ohjetta ei ole testineulottu, joten kaikki kritiikki siitä otetaan sitten vastaan ;)

  VastaaPoista
 2. Minusta uusi ulla oli jälleen aivan ihana. Heti ensimmäiseksi sen kävin aamulla lukemassa. Menin niin aikaisin nukkumaan, että olen saanut nauttia täällä yksin rauhaisasta aamuhetkestä.

  VastaaPoista
 3. Hyvä Ullatiivistys, kiitos!

  Ja juu, ei ole ensimmäinen kerta, kun kollektiivinen neuletajunta yllättää meikäläisen. :) Tikrua en ole koskaan tavannut, blogia luen kyllä. Lehvä taas sai inspiraationsa Ravelryn keskustelusta ja Lauraun kommentista (http://www.ravelry.com/discuss/ulla-knits/314071/1-25#3) ja tuohon sopivan palmikon löysin ohjeessakin mainitusta Walkerin kirjasta.

  VastaaPoista

Kiitos kun jätät sanasen!