29 syyskuuta 2009

Askeleen lähempänä talvea
Sunnuntaina ihmeteltiin, että miten voi syyskuun 27. päivä olla 18 astetta lämmintä.
Tänä aamuna ihmeteltiin maahan satanutta lunta. No onneksi se vielä sulaa nopeasti pois.. ei vielä ole talven aika. Vasta sitten on, kun värit puista häviää.BTW.. yksi juttu harmittaa.. Muutimme maalle ja kuten osasimme odottaa, nettiyhteytemme on Hidas. Toimii, mutta hitaasti. Lueskelen paljon muita blogeja, kuten arvata saattaa, ja kuvat ovat tietysti iso osa monien blogien sisältöä. Yleensä kuvat latautuvat suht nopeasti.. ainakin siinä tekstin lukemisen aikana jos ei muuten. Mutta olen huomannut, että Flickrin kautta blogeihin siirretyt kuvat latautuvat huomattavasti hitaammin. Ja se on se mikä harmittaa. Nimittäin usein en tästä syystä saa katsottua kaikkia hienoja kuvia, joita blogeihin on otettu. Kuvien latautumista ei siis jaksa odottaa. Syy ei tietenkään ole blogaajien eikä edes Flickrin tai Bloggerin, mutta harmittaa se silti. Samaisesta syystä Ravelryn käyttö on muuton myötä jäänyt lähes kokonaan. Ravelryn kuvat kun latautuvat myös hitaasti, sillä useimmat niistä on ladattu Flickristä. Voiko mitenkään olla mahdollista, että tähän ongelmaan olisi jokin ratkaisu?

7 kommenttia:

 1. Nettiselaimen vaihto saattaa auttaa. Operaa suositaan maissa, joissa on hidas ja kallis nettiyhteys.

  Ihania syksyisiä kuvia! Ja lunta! Me saatiin tänään vaan rakeita.

  VastaaPoista
 2. Lunta! Voi järkytys :) Kauniita kuvia taas.

  VastaaPoista
 3. Lunta oli täälläkin maassa aamusella. Onneksi suli pois. Ei vielä talvea, kiitos :)

  Kokeilepa eri selainta. Mulla on nopea nettiyhteys, mutta jostain syystä Firefox nikottelee välillä Flickrin kanssa. Ei kylläkään kuvien latautumisen kanssa vaan muista syistä.

  VastaaPoista
 4. Onko teillä laajakaista? Me asuimme ennen melkein maalla ja laajakaista toimi lankaverkon kautta modeemin avulla. Silti hitainkin (= halvin) yhteys avasi kuvat nopeasti. Itse asiassa nyt Helsingissä netti toimii hitaammin.

  VastaaPoista
 5. Pitääpä kokeilla tuota selaimen vaihtoa. Mozillaa ollaan käytetty pitkän aikaa. Laajakaistaan meillä ei ole mahdollisuutta, vaan nettiyhteys toimii @450-verkossa.

  VastaaPoista
 6. Outoa, oma koneenikin meni jumiin heti, kun tulin blogiisi. Kuvat eivät latautuneet niin millään ja koko toosa meni kertakaikkisen junturaan. Nyt taas toimii, sattumaahan se.

  Lumi aiheuttaa hieman ristiriitaisia tuntemuksia. Maaseudulla se näyttää kauniilta, mutta nyt tuli assosiaatio meidän kotikadustamme jäisenä ja toisaalta osittain sulaneena mössönä kelmeässä katuvalaistuksessa. Ei ole vielä ikävä sitä!

  VastaaPoista
 7. Eikai vielä lunta.. Se kuienkin sulaa heti pois. Toisaalta eilen jumpassa kuulin, että sitä on tullut töölössäkin.

  VastaaPoista

Kiitos kun jätät sanasen!