26 huhtikuuta 2010

Ruoste


Lanka Grignasco Flavia Baby
Puikot 2 ja 2 1/2
Menekki noin 30g
Ohje Lanett klassikot -lehtinen

Tämän piposen mallia kehuttiin edellisessä kohteessa hyväksi, joten toteutin sen ihanasta ruosteen väristä Potulle. Lanka on Tallinnasta haalittua ihanaa Grignascon vauvalankaa, jota olen käyttänyt lukuiset kerrat aikaisemminkin. Mitään isompaa villaista neuletta en Potulle olekaan neulonut, sillä läheisiltä ihanilta ihmisiltä olen saanut lainaan villaneuleita, joilla aikoinaan olen lahjonut heitä. Tämä pipo olisi pari siskoltani lainassa olevalle haalarille, jonka värimaailma on lähellä näitä neljän vuoden takaisia neuleita.

Laskettuaika on perjantaina. Olotila on vielä ihan hyvä, varsinkin, kun ei tarvitse huolehtia juuri muista kuin itsestään. Mutta eipä tässä ole voinut kuin naureskella tälle elämän hullunkurisuudelle... Kotimme suurremontti alkoi nimittäin tänään. Jos sitä hiukan osaisi suunnitella ja organisoida tätä elämää, olisihan sitä voinut aloittaa remontin vaikka eri viikolla kuin esikoisen laskettuaika.. :) Mutta onpahan ainakin muutakin ajateltavaa kuin odotella synnytyksen alkamista. Käytännössä olemme hoitaneet elämämme niin, että muutimme jo useampi viikko sitten evakkoon remontin alta. Remonttia myös pääosin hoitavat ulkopuoliset työntekijät, joten oma aika ei sikäli kulu ainoastaan työmaalla. Remonttiuutisista voinette varmastikin päätellä, että talven yli kestäneen koeasumisen jälkeen maaseudun vetovoima voitti, ja päätimme aloittaa talon kunnostamisen. Toivotaan, että ulkopuolisen työvoiman turvin mittava remontti myös valmistuisi kohtuullisella aikataululla.

13 kommenttia:

 1. Kaunis! Meillä tuo pipomalli toimi loistavasti. Vauvalahjaksikin yhden neuloin. Hyväksi totesi senkin vauvan äiti, joka neuloi samanlaisen puolestaan oman ystävänsä pikkuiselle vauvalahjaksi...hih!

  Tsemppiä viimeisiin päiviin! Kiva kuulla, että maaseudun rauha veti puoleensa ja laitatte nyt kotia.

  VastaaPoista
 2. Pikku-Potulle sellaisia terveisiä, että ylihuomenna olis tosi hyvä päivä syntyä. Hih. Jollakulla saattaa olla silloin synttärit, joten siitäpä tuo heitto :D

  Mukava kuulla, että viihdytte siellä maaseudun rauhassa tarpeeksi hyvin :)

  Tsemppiä viimemetreille!

  VastaaPoista
 3. Kaunis ja kauniin värinen myssy! Varmasti toimii. =) Maalle täälläkin haikaillaan, vaikka jo valmiiksi asutaan pikkukaupungissa, siinä on vain sitä jotakin... =) Jaksamista viimeisiin päiviin!

  VastaaPoista
 4. Oi voi, onpas täällä paljon ihania asioita: myssy, sen väri, vauva, remontti.. tsemppiä tuleviin koitoksiin!

  VastaaPoista
 5. Ai niin, osaisitko yhtään sanoa mistä tuota Lanettin vihkosta saisi?

  VastaaPoista
 6. Kaunis pipo!

  Onnellista loppuodotusta!

  VastaaPoista
 7. Mukavia viimeisiä odotuspäiviä. Tai voihan niitä toki viikkojenkin verran. Ja tsemppiä myös remonttiin. Mihin osoitteeseen teille kulkee posti?

  VastaaPoista
 8. Huijui, tulee aina ne omat viimeiset päivät ennen synnytystä mieleen, kun jollakulla la lähestyy. Jännittää ihan :) Meillähän myös alkoi taloremppa kun kuopus oli vajaan kuukauden ikäinen... ...ja jatkuu edelleen hamaan tulevaisuuteen kun omin voimin tehdään. Noh, sujuu se elämä näinkin.

  Leppoisaa loppuodotusta ja onnea synnytykseen.

  VastaaPoista
 9. Maalla on kyllä mukavaa, mekin ollaan viihdytty. Tsemppiä viimeisiin päiviin! Täällä sitä odotellaan kohta uutisia. =)

  VastaaPoista
 10. Kiitokset tsemppailuista :)

  SatuK, en osaa tähän hätään sanoa mistä Lanettin vihkosta saisi. Voin kyllä lähettää pipon ohjeen sinulle sähköpostilla, jos tahdot!

  Kaisa, laitoin sulle yksityisemmin viestiä naamakirjan kautta :)

  VastaaPoista
 11. Kiva on myssy!

  Toivottelen teille kokemuksen syvähköllä rintaäänellä avointa mieltä remppapuuhiin :). Meillä piti rempan olla valmis VÄLJÄKSI laaditun aikataulusuunnitelman mukaan maaliskuun loppuun mennessä, ja kuinkas kävikään? Ollaan tekemässä muuttoa ihan keskeneräiseen kotiin... Mutta näin kaikki varoittelivatkin, että remppa-aikataulut ruukkaavat venymään poikkeuksetta.

  Kovasti siis tsemppiä toivottelen!

  VastaaPoista
 12. Vielä palailen ja kerron, että blogistani löytyy sinulle pieni yllätys... :)

  VastaaPoista
 13. Hei,ihana tuo myssy!! :) Olen yrittänyt metsästää ohjetta,mutten löydä mistään..
  Pystyisitköhän lähettämään sen minulle,sormet syyhyää päästä neulomaan meidän pikkumiehelle tuommoisen..? :)
  -Annika

  VastaaPoista

Kiitos kun jätät sanasen!