18 kesäkuuta 2010

Pöllö HUU


Laps huutaa ja äiti se vaan ottaa kuvia !

Sampsukasta tilaamastani pöllöfroteesta valmistui nopskasti potkupuku. Nyt ymmärrän miksi tämän mallisia vaatteita on alettu tehdä vauvoille: ne ovat tarpeeksi yksinkertaisia valmistaa, jotta tällainenkin syöttöjenvälissäompelu onnistuu! Äitiyshormonit ovat sitäpaitsi saaneet pääni niin hataraksi, ettei mikään geometrisempi ompelusuoritus varmaan edes onnistuisi. Tässäkin oli ihan tarpeeksi... Eipä sillä, että lapseni olisi mitään vaatteita edes tarvinnut. Siskoilta ja serkuilta ja tutuilta olemme saaneet lainavaatteita oikein kiitettävän määrän. Kiva oli silti tehdä jotain pientä itsekin!


Kaavat jäljensin yhdestä hyllystä löytyvästä Tutan haalarista. Painoneppareita kokeilin ensimmäistä kertaa ja olen lopputulokseen tyytyväinen. Käytännön pakosta (muita sopivia värejä ei ollut) valitsin valkoisen resorin, mikä näin jälkikäteen katseltuna vaikuttaa oikein hyvältä vaihtoehdolta, on vähän kevyemmän värinen tuolle tyttölöiselle :)

9 kommenttia:

 1. Nätti potkupuku, kyllä kelpaa kölliä tuo päällä :)

  VastaaPoista
 2. ei noin suloiset potkarit jalassa kannattaisi itkeä :-)

  VastaaPoista
 3. Ihana vauva ja suloinen potkupuku!

  VastaaPoista
 4. Ihanat potkarit ja söpö vauva, vaikka huutaakin :) Täälläkin on aivan hatara pää... On se hassua miten sitä vauvahöperöityy.
  Elli

  VastaaPoista
 5. Oi kun söpö potkari :). Pottukin on, vaikka kiukuttaakin :).

  VastaaPoista
 6. Niin tuttua! Meilläkin onnettoman lahopäinen äiti vaan kuvaa, vaikka vauva huutaa. Ompelemaan en ole ehtinyt, mutta juhannuksena aion! Mulla on jo sotasuunnitelma valmiina.

  VastaaPoista
 7. Söpö pöllöpuku! Mie en saanut tuonkaan vertaa aikaan kun oma tyttö oli ihan pieni. Taisin korkeintaan neuloa pari kerrosta ainaoikeaa...

  VastaaPoista
 8. Aivan ihana potkupuku! :D Tässähän tulee vauvakuume, että pääsis ompelemaan pieniä vaatteita...

  VastaaPoista

Kiitos kun jätät sanasen!