26 heinäkuuta 2010

AjankuluaAjattelin vain, että olisi kiva kirjoittaa tännekin. Mutta kun ei oikein ole nykyisin enää niitä käsitöitäkään esiteltävänä. Ehkä pitäisi perustaa sellainen remonttiblogi. Jos vain olisi aikaa...


Päivät etenevät hurjaa vauhtia, kun Pottukin on jo kolmen kuukauden. Ei enää mikään pikkunykerö, vaan maailmasta kiinnostunut pikkukansalainen! Onneksi silti vielä tiukasti äidissä kiinni..Heinäkuukin jo loppuu. Kuinka monta kuukautta ehtii loppuunsa ennen kuin pääsemme muuttamaan takaisin kotiin? Toivottavasti ei sentään vuosi ehdi loppuunsa. Hikikin tuntuu valuvan vuolaammin täällä pienessä kaksiossa. Olisi ihanaa päästä kotiin.

4 kommenttia:

 1. Onhan tuo minunkin blogini rönsynnyt aiheesta toiseen, joten laitahan vain remonttijuttuja ja juttuja vuavasta, vaikkei ne käsitöihin liittyisikään (vaikka kyllähän ne käsiä kysyy vähintään yhtä paljon ;)).

  VastaaPoista
 2. juu, meillä on entinen olkkari muoviseinän takana ja kaikki olkkarin tavarat ripoteltu pitkin huushollia. Veikkaan että syksyllä viimeistään alkaa tuntua että ois kiva kun yläkerta jo valmistuisi ja sais vähän enemmän tilaa (eikä remppapölyäkään ois joka paikassa vaan ihan vaan sitä tavallista :D).

  VastaaPoista
 3. Kyllähän tähän blogiin voi muutakin kirjoitella kun käsitöistä. Niitähän kuitenkin ovat myös remonttihommat ja miksei pikkuihmisetkin...

  VastaaPoista
 4. Voimia sinne ja ihan vähän viileämpää ilmaa. ;) Remppaaminen on rankkaa, mutta lopputulos palkitsee. Ja pottukin on niiiiin suloinen.

  Mun blogin piti kans olla alunperin pääosin käsityöaiheinen, mutta on nykyisin kaikkea muuta. Parasta tässä hommassa on, ettei kukaan määrää mitä aiheita saa blogissaan veivata, vaan omilla fiiliksillä mennään.

  VastaaPoista

Kiitos kun jätät sanasen!