09 lokakuuta 2011

KärpässienipaitaKokeilin aplikointia. Pitkään onkin jo ollut halu päästä testailemaan, kun olen ihastellut mm. RuttuNutun sekä Tiinan u p e i t a aplikointeja. Mukavaa ja minulle mieluisaa näpertelyä tämä onkin. Paikallisessa kangaskaupassa katsoivat hiukan kieroon, kun kyselin kaksipuoleista sekä irtirevittävää tukikangasta. Kaksipuoleista liimakangasta lopulta sainkin, irtirevittävä tukikangas on vielä minullekin hiukan mysteeri. Saisikohan sitä jostain verkkokaupasta? Myöskään kauluksen resori ei onnistunut vieläkään ihan täydellisesti. Mitähän salaisuuksia sen ompelemiseen olisi? Kolmas vielä ratkaisematon mysteeri on yksivuotiaan kuvaaminen.. paristakymmenestä kuvasta paras ei sekään ole ihan nappiotos..


Hyviä vinkkejä aplikaatioiden tekoon löytyi mm. näiden linkkien takaa.

6 kommenttia:

 1. ihana paita, sieniä kerrakseen :) itseäni on kanssa tuo aplikointi kiinnostanut, mutta hiukan epäilen, että riittäkö omat hermot, se kun on vähän enemmän askaretelua kuin ompelua..

  VastaaPoista
 2. Heh, onneksi jonkun muunkin kotona on räjähtänyt lelupommi :D

  Se liimaharso on tosi kivaa. Olen sen avulla aplikoinut jotain yksinkertaisia kuvioita sisävaippoihin. Kangastukku.com -sivustolla näyttäisi olevan revittävää tukikangasta myynnissä (konekirjonta otsikon alla).

  VastaaPoista
 3. Mä luin joskus jostain lehdestä, että kaula-aukon ympärysmitta kertaa 0,7-0,8 (riippuen kankaan joustavuudesta) tulee paras tulos. Itse käytän kerrointa 0,8 ja aina on onnistunu.

  VastaaPoista
 4. Ihana paita. Ja ihana yksivuotias. - Lelulaatikkoa on aina miljooma kertaa parempi kuin lelut. :)

  VastaaPoista
 5. Suloinen paita!

  Satuin juuri surffailemaan Kangas-Mallan sivuilla ja sielläkin oli tuota revittävää tukikangasta.

  VastaaPoista
 6. Oih, tosi pirtsakka sienipaita! :D

  VastaaPoista

Kiitos kun jätät sanasen!