22 lokakuuta 2012

Sik sak


Mistä huomaa, että on tullut kahden lapsen äidiksi*? No vaikka tästä. Neljä viikkoa sitten vauva syntyi ja samassa huomasin akuutin villamyssytarpeen. Siis suutarin neulojan lapsilla ei ole vaatteita eikä sopivan pientä myssyä siis löytynyt. Mutta kas! Lankalaatikoista löytyi langanjämistä taannoin aloitettu siksakmyssy, josta puuttui enää kymmenen viimeistä kerrosta. Jihuu! Tästähän kutaisen illan aikana vauvalleni uuden myssyn! Höpsispöpsis. Meni kolme viikkoa, että sain kerrokset neulottua, saumat ommeltua ja nauhat neulottua. Että juhuu... toistaiseksi aika on niin sanotusti kortilla.

(*Älkääkä nyt kolmen+ lapsen vanhemmat sanoko sitä, että "kyllä kahden lapsen kanssa oli vielä helppoa...") 
(Hei on meillä siis ihan helppoa, vähän aikaa vaan, mutta ihan kivaa silti :D)

8 kommenttia:

 1. Noin se menee :)
  Miten nuo pienet voivat ollakin noin söpöjä!

  VastaaPoista
 2. Siksak-myssyt on aivan parhaita! Niitä on tullut tehtyä vauvalahjoiksi ja kohta pitäisi taas kutoa pari...

  VastaaPoista
 3. Ihanuus <3 Arvaas mitä meillä tänään etsitään? No pientä myssyä vauvan päähän. Minne ne katoavat? Minusta viiden kanssa on myös mukavaa kun isoimmat eivät ole enää ihan pieniä. Aika on kyllä pirstaleinen käsite täälläkin :)

  VastaaPoista
 4. Soma on myssy ja niin myös Manteli :). Mutta eikö se ole myös vähän niin, että tärkeämpää kuin pehmoinen itseneulottu vauvamyssy, on se pienen ihmisen kanssa aidosti läsnäolo.

  VastaaPoista
 5. Pitääpä varmaan ruveta äkkiä neulomaan pieniä myssyjä. Meilläkään ei taida niitä kovasti olla. Jotain tuollaista aikapulaa olen kyllä osannut aavistellakin ja olen lähes pakkomieleteisesti ommellut ja neulonut viimeiset kuukaudet. Iso pino kankaita vielä odottaa muuntumistaan, mutta onhan tässä vielä 8 viikkoa aikaa.

  VastaaPoista
 6. Niinhän siinä käy. Olen huomannut että kukaan ei juuri tee mitään minun lapsilleni, koska olettavat kai että minä teen itse. Tekisinkin, jos ehtisin, mutta kun on lapsia niin en ehdi. Viime talvena käly neuloi tytöille lapaset, arvaa olinko niistä onnellinen!

  Ihana myssy ja ihana lapsi <3

  VastaaPoista
 7. Upea väri myssyssä, ihan tässä vauvakuume iskee :D

  VastaaPoista
 8. Suloinen lapsi - onnea! Kauniin värinen myssy :)

  VastaaPoista

Kiitos kun jätät sanasen!