26 toukokuuta 2013

N o r s u j a


Tytöille samisteluvaatteet. Manteli-vauva oppi istumaan ilman tukea välittömästi, kun alkoivat nämä ulkona istuskelu säät (yhdyssana?). Ulkonaistuskelusäät (yhdyssana!). On ollut kyllä aivan kertakaikkisen hillittömän mielettömät toukokuun kelit viimeiset pari viikkoa. Sadetta ei ole tullut tippaakaan ja sen ansiosta ei pihallamme ole näkynyt vielä ainoatakaan itikkaa. Siis mieletöntä! Kesäsäät eikä yhtään hyttystä! Taivaallista.

Potun paita on ihan perus nappilistapaita. Tosin norsukankaan niukkuuden tähden toinen hiha on raitaa ja toinen hiha on vähän väärin päin. Mantelin bodyyn kokeilin ensimmäistä kertaa kietaisurakennetta Ottobren kaavalla. Kankaat leikattuani tajusin, että OB:n kaava onkin valekietaisubody eikä ohjeissa ollutkaan tarkempaa apua oikean kietaisubodyn tekemiseen. Aika haastavia olivatkin nuo pitkät reunat kantata ympäriinsä. Mutta menköön harjoituskappaleena! Neppareiden kiinnittämiseen raskin vihdoin investoida Prymin niittauspihteihin ja ne ovat kyllä taivaan lahja.. Myös bodyssa on raitaa parissakin kohdassa, kun norsukangas loppui kesken.Norsutrikoo ja musta resori Royal-tuote
Nappilistapaita 98cm OB 1/12
Kietaisubody Happy Squirrel 74cm OB 1/12


Jostain syystä (lieneekö mustat resorit viimeinen niitti) paidoista tulee mulle tosi poikamainen mielikuva, vaikka olenkin mielestäni hyvin joviaali tyttöjen pukeutumisen suhteen. Olin siis lopputuloksesta vähän yllättynyt, mutta nyt alkaa jo silmä vähän tottumaan tähänkin.

4 kommenttia:

 1. Hienot paidat! Ei ne musta näytä mitenkään liian poikamaisilta. Juuri kankaiden yöstä raaskin vihdoinkin tilata tuota kangasta meillekin. Osittain siksi, että käy tytöille ja pojille. Samistelua tulossa ehkä meillekin.

  VastaaPoista
 2. Heinot samistelupaidat! Vaikka ois poikamaiset, niin iha tyttösiltä näyttävät minun silmääni he. Ja Potun hattu on suloinen.

  VastaaPoista
 3. Ihania paitoja! Mun mielestä nuo passaa hyvin tytölle kuin pojallekin.

  VastaaPoista
 4. Nättejä paitoja, tytötkin niin suloisina kuvissa molemmat :).

  VastaaPoista

Kiitos kun jätät sanasen!