21 tammikuuta 2014

T a i m iYksivuotias on aika mainiota seuraa. Joka talossa pitäisi olla yksi yksivuotias. Suuret murheet ja mutrusuut pysyisivät vähän loitommalla tällaisen seurassa. (No onhan ne kolmeveetkin aika mainioita tyyppejä. Yks sellainenkin jokakotiin.) 

Tämän yksivuotiaan viime aikaisin villitys ovat olleet vauvat. Siis suloiset vauvat tai vauvan näköiset esineet, asiat, eläimet ja olennot. (Tähän kohtaan vois laittaa nauhoitteen siitä yninästä, jota vauvat tai sen kaltaiset olennot saavat hänessä aikaan.) Kivoja asioita ovat myös kengät, äidin laukku, tanssiminen, kiipeileminen, esineiden tiputtaminen vessanpönttöön, nappien painelu, vaipparoskiksen kaivelu. Tyhmää on olla ulkona pakkasessa pakkasvaatteissa, autossa istuminen, odottaminen, vessan oven sulkeminen.

Bodyn joustofrotee Verson Puodin Taimi
Resorit vanhasta paidasta
Kaava Ottobre 01/127 kommenttia:

 1. Iloa ja riemua kuvien täydeltä :-)

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia!
  Just mietin tuossa että yksi vuotta on ihan paras ikä. Lapsi osaa jo jotenkin kommunikoida ja touhuta kaikenlaista, mutta se hirveä uhma ja kiukku ei ole vielä alkanut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sano älä muuta :) Ja on muuten aika vaikea tässä vaiheessa kuvitella, että tästäkin lapsesta vielä kohta löytyy myös ne kiukuttelut, tuhmailut ja uhmailut. Asiaanhan ne kuuluvat tietysti, mutta nautitaanpas tästä "helppoudesta" nyt kun vielä voidaan.. ;)

   Poista
 3. Maijjjuuu. Blogissani on sinulle haaste :)

  VastaaPoista
 4. Ihanan keväinen kuosi! Blogissani odottaa haaste sinulle :)

  VastaaPoista

Kiitos kun jätät sanasen!