04 maaliskuuta 2014

S a m m a l p o l k u 2


Ei olis uskonut, että maaliskuussa haikailisi lumen perään. Mutta niin vaan. Viime vuonna tähän aikaan jo varmasti kuumeisesti odoteltiin kevättä ja lumien kaikkoamista. Nyt tuntuu, että tää viiden kuukauden marraskuu sais loppua ja voitais vähän aikaa pikku pakkasiakin pidellä. On meillä lunta, ihan vähäsen, mutta ei tässä oikein talvesta ole voinut puhua.. Tahtoo hiihtämään! HullU!

Avaruuden kappaleiden liikkeelle ei sääherratkaan mitään mahda ja niin vaan lisääntyy valo päivä päivältä, vaikka ulkona näyttäisikin märältä rönttöseltä. Ehkä siitä valosta sitten purskahti illaksikin asti intoa ja sain tämän kaapissa talven yli marinoidun mekkosen Mantelille valmiiksi. Pikkuisen lyhyeksi kävi jo tämän helma, sen verran on tyttö itseään kasvattanut talven aikana, mutta menee onneksi vielä.

Syy marinointiin on tuo "tere" tai miksikä tuota sanoisi tuossa keskellä. Kun minun mielestä tämä kangas ja malli ihan suoraa huutoa huusivat minulle, että tuohon keskelle on saatava tuollainen keltainen katkos. Niin se oli sitten saatava. Mutta kun se ei onnistunut ekalla eikä tokalla eikä kolmannellakaan kerralla niin se sitten vähän aikaa marinoitui tuolla kaapissa. Mutta ny se on hyvä. Eikös vaan ehottomasti kuulukin tuohon keskelle tuo!?


Sammalpolku jersey PaaPii
Keltainen resori PaaPii
Kaava Ottobre 6/13 Arctic Sun -tunika (80 senttiseksi pienennettynä, helmaa kavennettu)

Muistiin. Resoriterestä tulee hyvä sitten, kun leveämpi helma on ensin rypytetty yläosan mittaiseksi joustonauhalla. Resorin on hyvä olla ehkä noin 0,9 x tuo sauman mitta ja se sitten sinne väliin venytellään kivasti siinä saumaa ommellessa.

14 kommenttia:

 1. Kylläpä tuli kaunis mekko! Tere kruunaa komeuden ja pisteenä iin päällä täydellisen keltaiset sukkikset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olin niiiin onnellinen, kun löysin nuo SUKKIKSET :D!

   Poista
 2. Ihana mekko ja tyttö!

  Mistäköhän sukkikset mahtavat olla..?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos en vallan väärin muista, löytyi ne talvella PO.P:ista :)

   Poista
 3. On kyllä sievä mekko ja niin suloinen tyttö!

  VastaaPoista
 4. Kaunis mekko! Tuo tere sopii tuohon aivan täydellisesti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pikkuisilla jujuilla saa aina sitäjotain.

   Poista
 5. Kyllä, se on hyvä. Ja ehdottomasti kuuluu keltainen tere tuohon keskelle. Kiitos tuosta muistiin-osiosta, ehkä joskus tuun tänne lunttaamaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, minäkin tulen varmasti vielä tänne lunttaamaan tuota samaa ;)

   Poista
 6. Kaunis mekko. Meille taisi joulupukki tuoda samanväriset sukkikset (muutamin punaisin yksityiskohdin), jotka oli Tutan mallistoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okran (sinapin) keltainen on kovassa huudossa meidän perheessä. Tai siis äiti huutaa ja tytöt pukee mitä äiti haluaa :P

   Poista
 7. Ehdottomasti tuo tere sopivan lisäsäväyksen mekkoon! Minä oon jo luopunut talvihaaveista ja oon jo ihan kevätmoodissa. Jospa se talvi ens vuonna muistaa tulla :).

  VastaaPoista
 8. Ihana ihana mekko!!! Ja tere on täydellinen :)

  VastaaPoista

Kiitos kun jätät sanasen!