12 maaliskuuta 2006

Kadonneen kassin kohtalo

Kadottamani kassin kohtalo on nyt viimein ratkaistu. Kävin perjantaina löytötavaratoimistossa. UFFin kassi oli tallessa, sain ostamani vaatteet takaisin. UFFin kassin sisällä ollut lankakassi sitävastoin ei ollut enää siellä missä sen olisi pitänyt. Joku oli siis osannut napata lankakassin mukaansa tai se oli UFFin pussista tippunut ja sille tielleen jäänyt. Vajaan 30 €uron lankaostokset menivät siis hukkaan. Kylläpä harmittaa. Eikä ketään muuta voi syyttää kuin itseään. Mutta harmittaa se silti, tai juuri sen takia. Kyse oli vain sekunneista, että.. Mutta ei sille enää mitään mahda. Täytyy ostaa langat uudelleen. Hyvä puoli on se, että muuttomme myötä asun kyseistä kauppaa hyvinkin lähellä. Pitemmän päälle sekin saattaa tosin tietää vain lisää rahanmenoa.
Olen kärsinyt kaksi päivää hammassärystä. Se on todella perseestä. Muutenkin olen niin plötsis. Mikään ei oikein huvita. Aurinko paistaa, mutta minä en.


Taivasalla.net tarjoaa kauniita välähdyksiä Helsingistä. Kannattaa tutustua.

4 kommenttia:

 1. Voi harmi tuon kassin kohtaloa! Itseäni ottais päähän ihan sikana jos noin kävisi minulle. Ei sille mitään tosiaan mahda..
  Hammassärkykin on kamalaa. Tiedän kun olen siitä itsekin pari vuotta sitten kärsinyt aika paljon (=juurihoito kesti puoli vuotta, samoin särky). Koita kestää, ja tilaa hammaslääkärin aika. Aloita jotain uutta neulottavaa, ei mikään piristä niin paljon kuin uusi neule tms. Tsemppiä!!

  VastaaPoista
 2. Voi surku! Kaikki aarteet kannattaa siis junamatkalla pitää sylissä, ettei mitään vaan jää hattuhyllylle.

  YTHS:n hammashoitolassa on muuten nyt hirveät jonot. Sain viime viikolla hampulääkäriajan toukokuun 15. päiväksi! Niin, ja minullahan on siis yhden hampaan juurihoito kesken. Saa nähdä missä kunnossa hammas on toukokuussa.

  VastaaPoista
 3. Mulla on kaikki muuten hyvin, mutta duunissa on aika hiljaista. Väsyttää. Mutta kandirintamalta kuuluu kummia: vien kandintyöni äidinkielen opettajalle tarkastettavaksi ensi viikolla. Kun valmistun kandiksi, sitä tulee juhlia. Tietysti. Vain englannin kielen suullinen osuus puuttuu. Hiphurraa.

  VastaaPoista
 4. Toivottavasti joku tuntee nyt piston sydämessään noiden lankojen osalta ;/

  VastaaPoista

Kiitos kun jätät sanasen!