01 tammikuuta 2007

2 0 0 6

Huomasin, että voisin muiden tapaan tehdä hieman yhteenvetelyä kuluneesta vuodesta.
[Eikä parempaakaan tekemistä juuri voisi olla, kun ulkona sataa vettä ja on pimeetä ku lankavyyhdin sisällä.. he]

Blogimaailmaan heittäytyminen on tarjonnut minulle mielenkiintoisen ja uudenlaisen vuoden. Vaikka uusia ja hienoja neulomuksia ei olekaan edes joka kuukausi valmistunut, olen saanut paljon ideoita juuri netissä seikkailtuani. Olisi varmaan jäänyt pitsihuivit ja virkatut laukut tekemäti, ja linja olisi varmaan ollut tuttu ja turvallinen pipo-sukka-lapanen ilman muilta saatuja ideoita. Vielä on kuitenkin paljon opittavaakin, eikä kaikkeen uuteen ole uskallusta (tai aikaa) tarttua. Ehkäpä voisin asettaa ensi vuodelle tavoitteeksi tehdä jonkun ison neuleen, vaikka neuletakin.

Mutta seuraavaksi viime vuoden suosikkejani.


Vuoden lupaavin keskeneräinen työ. Hunajakennohattu. Kovasta suunnittelusta, ja innostuneesta aloituksesta huolimatta edelleen tekemättä. Vaikka malli, lanka, ja koko kokonaisuus on aivan ihana. Ihmeellistä? Laitettava uudestaan ToDo-listalle.


Vuoden vauvaneule: Pupshaalars. Sekä hupputakki. Mahdottoman mukava työ, ihana ja uusi puuvillalanka, kiva malli. Lisäksi ollut kuulema kovassa ja mieluisassa käytössä. Työ opetti myös sen, ettei tartte aina olla niin kriittinen: jos ei osaa kirjoneuletta niin ei se haittaa.


Vuoden Uusi Kokeilu, Nurkkaan Unohtunut, ja Henkiin Herätetty. Fifi.
Ensimmäinen pitsineuleeni: Uskalsin ottaa askeleen kohti pitsineuletta, ja olin tuosta askeleesta onnellinen. Vaikka lopputulos ei ollutkaan mieleinen itseäni varten, se löysi lopulta uuteen ja onnelliseen kotiin. Loppu hyvin kaikki hyvin.


Vuoden näkyvin, omituisin kokeilu. Koivu-taulut. Nämä taulut näkyvät makuuhuoneen seinällä päivittäin. Välillä joudun ihmettelemään mitä ihmettä ajattelin niitä tehdessäni.. Mutta kivat ne on silti. Liima tosin alkaa kupruilla, harmittaa.


Vuoden söpöläinen, putkislaukku. Tämä meni rippilahjaksi, enkä tiedä yhtään onko ollut mieleinen tahi käytössä. Kuvista olen kuitenkin itse ihaillut, ja onhan se söpö.. Olkkarin pöydän alla lankalaarissa odottelee pari keskeneräistä putkislaukkua. Mikähän niidenkin valmiiksi saamista pidättelee?Vuoden Omat Suosikit: Orppuhuivi sekä Hevoskastanjamekko. Mekkoon olen aivan rakastunut, vaikka käytössä se onkin ollut vasta kerran. Orppuhuivista tuli kaunis, ja pakkasten odotukseen kyllästyttyäni otin sen joulun alla ronskisti käyttöön. Herkku!


Vuoden eniten käytetty: Helmipipo. Näitä pitänee tehdä itsellekin lisää, toimii.


Ja viimeisenä vuoden Prinsessa: mekko Varpulle. Tämä on söpö. Ja jälkikäteen ajatellen kaiken vaivan arvoinen.

Hauskaa itsellekin hahmottaa mitä kaikkea on vuodessa tullut tehtyä.
Miellyttävää uutta käsityövuotta itsekullekin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätät sanasen!